logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinarji Kako zagotoviti zanesljivost 5G komunikacij?

Webinarji Kako zagotoviti zanesljivost 5G komunikacij?

Lahko bi si mislili, da zmogljivost 5G za pametne telefone nima veliko skupnega s funkcionalnimi zahtevami za sisteme 5G, ki se razvijajo za napredne sisteme za pomoč voznikom (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems) in avtonomne sisteme vožnje v naših avtomobilih. Oba pa se zanašata na anteno in senzorje, ki morajo delovati v svetu, ki je vedno bolj napolnjen s različnimi elektronskimi sistemi in radiofrekvenčnimi signali, ter delati v okviru embalaže in delovnega okolja, ki vključuje odprte prostore in razne predmete, ki lahko onemogočajo oz. blokirajo zahtevanih signalov.

Pridružite se Dassault Systems na dveh prihajajočih delavnicah v avgustu (4.8. in 18.8.), ki jih sponzorira EDI CON Online in se osredotočajo na izzive razvoja izdelkov v 5G cajtu in spoznajte kako napredna simulacijska tehnologija lahko pospeši razvoj in smanji čas za proizvodnjo trg električnih / avtonomnih vozil, mobilnih naprav in drugih naprav in izdelkov.

Jezik predavanj je angleščina.

 

VEČ INFORMACIJ

August 4th, 01:30 PM EDT: 5G Communications for IoT

August 18th, 1:30 PM EDT: ADAS Sensor Design & Placement

Elektromagnetna simulacija pomaga inženirjem doseči optimalno zasnovo in postavitev anten, da se zagotovi da izdelek izpolnjuje zahteve 5G glede povezave, regulativne in varnostne zahteve.

Da bi dosegli zanesljivo komunikacijo 5G, bodisi v mobilni napravi ali vozilu – ali katerem koli izdelku – morajo oblikovalci, konstrukcijski inženirji in inženirji elektronike sodelovati pri ocenjevanju najboljše namestitve senzorjev in druge elektronike, da jih zaščitijo pred strukturnimi poškodbami, vlagi, umazaniji in elektromagnetnimi motnjami od druge elektronike. Za hitro in zanesljivo proizvodnjo in trženje teh izdelkov bo morala simulacija igrati veliko vlogo od začetka do konca razvojnega procesa.

Odkrivanje “lažnih duhov” je problem avtomobilskih radarskih sistemov. Zaradi lažnih pozitivnih rezultatov lahko avtonomni zavorni sistem pritisne na zavore, čeprav pred vozilom ni ničesar.