logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinar PDN Analyzer

Webinar PDN Analyzer

Vabimo vas da si ogledate video posnetek našega strokovnega spletnega webinarja.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije prosimo da nas kontaktirate.

 

PDN Analyzer
18.6.2020.   

V webinarju boste videli  kako lahko prihranite čas kateri bi porabili na optimizacijo omrežij za distribucijo napajanj celo za najkompleksnejša tiskana vezja porabom polponoma integriranih podatkov o načrtovanjo in simulaciji.

PDN analizator omogoča načrtovalcem tiskanih vezij z katerim koli nivojem izkušenj enostavno identifikacijo in reševanje problemov z napetosti in tokom v omrežjima za distribucijo moči brez potrebe za izhodom iz okolja za načrtovanje – vsa potrebna orodja za analizo so vključena v Altium Designer okolje za načrtovanje.

Bodite najzmogljivejši načrtovalci z uporabo integriranih procesov znotraj Altium Designerja. Neprekinjeno analizirajte napetost in tok med celotnim procesom načrtovanja tiskanega vezja. Zagotovite da so omrežja za distribucijo moči optimizirana in brez napak.

Prihranite čas analize kompleksnih omrežij in bakrenih geometrij tiskaneg vezja z samodejnim nastavitvami analize.

Omogočen je vpogled v najpogostejše napake pri načrtovanju napajalnih plasti, ker lahko vidite risbe padca napetosti in gostote toka.

Integrirano okolje za načrtovanje Altium Designerja omogoča najučinkovitejši proces načrtovanja in PDN analize.

Download PDN Analyzer Datasheet