logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinar Altium Concord Pro

Webinar Altium Concord Pro

Vabimo vas, da si ogledate videoposnetek našega strokovnega spletnega webinarja.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije prosimo da nas kontaktirate.

 

Webinar Altium Concord Pro

28.4.2020. 

Učinkovito upravljanje s podatki pri načrtovanju električnih proizvodov je zapletena naloga. Datoteke poslane proizvajalcu morajo biti popolno posodobljene. Elementi projekta ki so ponovno uporabljeni morajo biti potrjeni v praksi. Vgrajene elektronske komponente morajo biti na voljo skozi celotno življenjsko dobo izdelka, kupljene komponente pa morajo biti primerne za projekt.

Da bo projekt uspešen, se mora zgoditi vse zgoraj nevedeno. Poskus da vse uskladijo in pri tem izdelajo inovativen izdelek povzroča veliko stresa in tesnobe načrtovalcem in njihovim šefom.

Altium Concord Pro je učinkovita rešitev teh problemov. V Altium Concord Pro lahko shranite vse datoteke, ki so ustvarjene kot rezultat elektronskega načrtovanja. Upravlja s celotnim življenjskim ciklom teh datotek in omoguča ponovno uporabo podatkov. Poleg tega omogoča sodelovanje z vašim timom za mehansko načrtovanje. Vse to je omogočeno v poenotenom okolju Altium Designerja.