logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Inženiring

Poleg tehnične podpore in izobraževanja, povezanih z izdelki iz našega portfelja, nudimo tudi široko paleto inženirskih storitev.

Vsi zaposleni so inženirji in elektrotehniki z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami na področju proizvodnje, projektiranja in konstrukcije v številnih industrijskih panogah: od avtomobilske industrije, od strojegradnje, do ladjedelništva, do letalske industrije; od oblikovanja kovinskih konstrukcij do oblikovanja plastičnih delov, izdelkov iz pločevine in kompozitnih delov.

Posebej poudarjamo naše izkušnje pri orodjarstvu, za različne vrste orodij in modelov, od plastike do stiskalni pločevine in orodij za upogibanje pločevine; od zasnove modela do konstrukcije in izdelave orodja na NC strojih.

MCAD / ECAD MODELIRANJE

Naše storitve 2D načrtovanja in 3D modeliranja v vodilnih MCAD-ih segajo od oblikovanja 2D tehnične dokumentacije in enostavnega modeliranja do modela z izjemno zapletenimi modeli in sklopi.

Za izboljšanje in pospeševanje razvoja in trženja izdelkov na trgu nudimo napredne razvojne metodološke storitve s parametrizacijo modela v proizvodni tehnologiji. Rezultat tega je velik prihranek in zmanjšanje pritožb med proizvodnjo in po njej.

Izdelujemo tudi tiskana vezja v vodilnih svetovnih programskih orodjih ECAD.

PROTOTIPI / REVERZING INŽENIRING

Nudimo pomoč pri ustvarjanju prototipov ali skeniranju obstoječih izdelkov za reverzibilno inženirstvo.

Če že imate 3D skenirano obliko, vam lahko pomagamo z njo in jo pripravimo za nadaljnjo uporabo.

V partnerstvu s partnerji vam lahko ponudimo tudi izdelavo “hitrega” prototipa in skeniranje fizičnih modelov.

MEHANSKE, TOPLOTNE IN KINEMATSKE PRORAČUNSKE STORITVE

Nudimo proračuna s FEM (metoda končnih elementov) analizami sestavnih delov in sklopov po določenih standardih (avtomobilska industrija, kovinske konstrukcije) ali po uporabniških preskusnih ciklih. Storitve v temeljijo na linearnimi ali nelinearne analizi, statiko in dinamiko, termična analiza – ne glede na material.

Izračune delimo na podlagi kompleksnosti, zato ponujamo hitri preračun brez velike izgube za natančnost rezultatov (ko delate izračune na dnevni bazi), in na najbolj kompleksne analize v multi-fizik okolju (npr. mehanske obremenitve s toploto v isti stopnji). Pri pripravi proračuna, nudimo tudi možne rešitve in/ali izboljšave, v skladu z obstoječimi izdelki s strani proizvodne tehnologije stranke.

S storitvami FEM analizo, nudimo tudi storitve iz DMU (Digital Mock-Up) domene, kot kinematično analizo, s katero si boste zagotovili, da delo ne bo privedlo do konflikta, in da bi lahko dobili podatke o pospešku in hitrosti v vsakem trenutku.

NC PROGRAMIRANJE

Z bogatimi praktičnimi izkušnjami, ki jih imajo naši inženirji pri pripravi in izdelavi na NC strojih, nudimo popolno storitev v proizvodnem procesu NC.

Za vse tiste, ki delajo z NC proizvodnjo, ponujamo izdelavo postprocesorjev, te izobraževanje in tehnično podporo za programska oprema CAM (Computer Aided Manufacturing) programske opreme iz našega portfelja.

Poleg tega nudimo tudi storitev priprave in izdelave NC programov za vse vrste CNC obdelovalnih strojev, stružnih in rezkalnih strojev.

Na podlagi vašega modela ali oblikovanja bo naš strokovnjak sodeloval z vami za pripravo programa NC modeliranja, določitve celovitega NC-postopka, od strojnega angažiranja, vrste orodja, vrste obdelave do parametrov obdelave, kot so pomik, hitrost vretena itd.

Z določitvijo NC-postopka je možno simulirati obdelavo in naknadno obdelavo ter izdelavo kode ISO ali G-kode v skladu s specifikacijo vašega stroja in krmilne enote, z možnostjo simulacije ločenega delca s simultano simulacijo kinematike samega stroja.