logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Sposobnost prilagajanja nam je v navadi

Sposobnost prilagajanja nam je v navadi

Stalno na tem svetu je le sprememba.

To dobro vedo vsa uspešna visokotehnološka podjetja, da bi preživela in napredovala so pripravljena na to, da znova spreminjajo način dela in si predstavljajo nove trike in uvajajo nove procese.

Sposobnost nenehnega prilagajanja je ena od značilnosti vseh inovatorjev, ki jim omogoča, da na pravi način zamislijo, proizvajajo in tržijo nove revolucionarne izdelke.

Jadranje na valovih sprememb ni enotno.

Ritem valov, ki prinašajo revolucionarne spremembe in z njimi nove revolucionarne tehnologije, postaja vse hitrejši.

Za uspešno krmarjenje v nemirnem morju inovativnih sprememb se morajo podjetja naučiti pluti na visokih valovih, ki pridejo v vseh krajših časovnih presledkih drugače tvegajo potopitev.

Download Infographic

Fleksibilnost pomeni stalno preverjanje in prilagajanje obstoječih poslovnih procesov.

Katera so glavna načela, ki jih je treba ločiti od množice kompleksnih tehnoloških in drugih vprašanj?

 

Trije možni odgovori:

Spremenite način komuniciranja s strankami – inovacije se ne dogajajo v vakuumu; Hitra in smiselna komunikacija s končnimi uporabniki je ključna za ustvarjanje inovativnih izdelkov.

Spremenite način ustvarjanja izdelkov – popolna koordinacija celotnega procesa, od ideje do oblikovanja, do integracije vseh poslovnih dejavnikov, je ključnega pomena.

Spremenite sistem mreženja – za inovativnimi produkti ne stoji eno samo podjetja, tem več celote ekosistem, ki mora biti vedno sinhroniziran in učinkovit.

Pogledajte što o tome misle naši stručnjaci u našoj e-publikaciji i saznajte kako implementirati temeljne promjene u načinu rada.

Download E-Book Adaptation Is Second Nature

VEČ INFORMACIJ