logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ODLOG Seminarja Altium Designer 20 / CST Studio 2020

ODLOG Seminarja Altium Designer 20 / CST Studio 2020

POMEBNO OBVESTILO!

Glede na priporočilo Ministrstva za zdravje Republike Slovenije za javna zbiranja glede epidemije koronavirusa odlagamo do nadaljnjega seminarje Altium Designer / CST Studio, ki naj bi potekali 17.3.2020. v Ljubljani in 18.3.2020. v Zagrebu.

Novi datumi, kot tudi vse podrobnosti, bodo objavljeni pozneje.

Za vsa vprašanja prosimo nas kontaktirajte.

Altium Designer je edini sistem za načrtovanje tiskanih vezij v industriji, ki ima podporo za 3D načrtovanje podprto z enotnim modelom podatkov. Altium Designer združuje shematsko zasnovo, načrtovanje tiskanega vezja, načrtovanje FPGA vezja, razvoj vgrajene programske opreme in podporo za proizvodnjo v eni posamezni enotni aplikaciji.

PDN Analyzer omogoča načrtovalcem tiskanih vezij z katerim koli nivojem izkušenj enostavno identifikacijo in reševanje problemov z napetosti in tokom v omrežjima za distribucijo moči brez potrebe za izhodom iz okolja za načrtovanje.

Altium Concord Pro je popolna rešitev za učinkovito upravljanje s podatki pri načrtovanju električnih proizvodov.

CST Studio Suite je rešitev za elektromagnetno analizo in simulacijo, ki se uporablja za načrtovanje, analizo, simulacijo in optimizacijo elektromagnetnih (EM) komponent in sistemov kot so tiskana vezja, antene, senzorji, konektorji, filtri, sončni kolektorji, električne naprave, kabelski sklopi in ožičenja. Nekateri primeri uporabe EM analiz so analiza značilnosti antene in filtra, elektromagnetne kompatibilnosti in interferenc (EMC / EMI), izpostavljenost človeškega telesa EM polju, elektromehanski učinki v motorjih in generatorjih ter termični pojavi v napravah velikih moči.