logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

O nas

HT-Eurep d.o.o. s sedežem v Ljubljani in Zagrebu je član skupine Computer Controls.

Computer Controls AG je neodvisno podjetje v zasebni lasti s sedežem v Otelfingenu, blizu Züricha, s svojo poslovno mrežo znotraj in zunaj Švice, ki pokriva celotno Srednjo in Vzhodno Evropo. Podjetje Computer Controls AG je bilo ustanovljeno leta 1971 in posluje od leta 1991.

Podružnica v Zagrebu je bila ustanovljena leta 1995, v Ljubljani pa leta 2005.

Naša dejavnost je zastopanje vodilnih svetovnih proizvajalcev programske opreme za razvoj in proizvodnjo, distribucija integriranih vezij, razvojnih orodij in programske opreme, prikazovalnikov, merilne opreme za elektroniko ter nudenje izvedbenih, izobraževalnih in inženirskih storitev.

Naši zaposleni so izključno inženirji elektrotehnike in strojništva.

Zastopamo Altium rešitve za projektiranje in proizvodnjo ECAD v elektroniki v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji in na Kosovu. Altium Designer združuje shematično zasnovo, oblikovanje tiskanih vezij in podporo pri proizvodnji v enotni aplikaciji.

Altium Designer je edini sistem za oblikovanje tiskanih vezij v industriji, ki ima podporo 3D oblikovanja, podprto z enotnim podatkovnim modelom.

V naši ponudbi elektronskih naprav in komponent so izdelki svetovno priznanih proizvajalcev integriranih vezij, kot so Dallas Maxim, Silicon Labs, Alliance Memory, merilni instrumenti Pico Technology in GWInstek, Keil in IAR razvojna orodja ter številna druga znana imena.

Kot predstavnik Dassault Systemes za Slovenijo in Hrvaško nudimo integrirano programsko rešitev za digitalizacijo vašega proizvodnega procesa; od konstrukcij, simulacije in analize do proizvodne in poslovne povezanosti.

Na podlagi platforme 3DExperience, so programska orodja, kot so CATIA, SIMULIA, ABAQUS, DELMIA, ENOVIA, standard za avtomobilsko, letalsko in druge industrije.

Nudimo celovito podporo vsem našim izdelkom, od svetovanja in izvedbe, do izobraževanja in tehnične podpore.

Poleg tega izvajamo storitve projektiranja, FEM analize, reverzibilni inženiring, NC programiranje in simulacijo ter izdelavo postprocesorjev.

Naš cilj je, da vam ponudimo najboljše industrijske rešitve, prilagojene vašim potrebam in pod najbolj ugodnimi pogoji.