logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Embedded computing

Kot del skupine Computer Controls AG z dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju rešitev Embedded Computing Solutions smo pravi partner v vaših zahtevnih projektih. Ponujamo široko paleto rešitev za aplikacije, kot so moduli, ploščice, industrijski računalniki in kompletni regalni sistemi.

Embeded sistemi so povsod okoli nas in njihove aplikacije najdemo v številnih panogah: od avtomobilske do letalske; od prenosnih naprav, digitalnih ur in MP3 predvajalnikov do informacijskih kioskov; od fitnes opreme v telovadnici do medicinske opreme.

Ali veste, da je bo trg embeded sistemov do leta 2020 ocenjen na 214,39 milijarde USD? Danes se proizvaja vedno več čipov in mikroprocesorjev, ki so del sistema Embedded.

Dejstva govorijo zase. Bistvenega pomena je, da smo na tem področju posodobljeni.

Naše rešitve za Embeded Computing:

SECO

SECO: ustvarjalnost in inovativnost. Idealen partner, ki ponuja vrhunsko tehnologijo za vaše napredne rešitve.

Emtrion razvija Computer In Modules in Single Board Computers rešitve za industrijske aplikacije.

SECO

Eden izmed najbolj kompaktnih, visoko integriranih naprav Computer On Module na trgu. Na osnovi ARM in x86 procesorjev uporablja standardne vmesnike – priključke – za vse vrste ploščic Qseven®.

SMARC (Smart Mobility ARChitecture) je majhen in vsestranski računalniški modul, zasnovan za uporabo kjerkoli je potrebna visoka zmogljivost za nizke stroške in nizko porabo energije.

Visoko integrirane, kompaktne plošče za različne namene uporabe. Na osnovi sodobnih procesorjev ARM in x86 uporabljajo standardni vmesnik in prinašajo veliko število standardnih funkcij.

ETX® (Embedded Technology eXtended) je arhitektura, ki temelji na dveh elementih: ETX® CPU modul in ETX® Baseboard.

Novi standard SBC zagotavlja v zelo majhnem obsegu industrijske značilnosti dolgoročno podporo in nudi boljšo toplotno rešitev.

Single-Board Computers (SBC) so računalniki, izdelani na eni ploščici. Predstavljajo samostojno rešitev za vse procese brez dodajanja dodatnih perifernih modulov.

Sistemi HMI naslednje generacije lahko poenostavijo številne današnje pametne procesorje in jim tako omogočijo, da postanejo bolj produktivni in uspešni.

SECO razvija svoje „boxed“ in industrijske IoT rešitve, da bi v celoti izpolnil sodobne IoT, izboljšal aplikacije v oblaku in zbiranje podatkov.