logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Abaqus

Abaqus je vodilni svetovni program za analizo in simulacijo FEM.

SIMULIA Abaqus je zmogljiva, popolna in univerzalna FEA rešitev, ki je zelo enostavna za uporabo.

Osnovna struktura programa je programski vmesnik ABAQUS / CAE, numerični slover in dodatni tokeni oz. žetoni.

Abaqus / CAE je popoln aplikacijski vmesnik, ki vam omogoča definiranje celotnega procesa analize in simulacije, generiranje geometrije, definiranje parametrov analize, robnih pogojev, stikov, stvarjanje mreže končnih elementov in zagon ustreznega reševalnega sistema ter končno vizualizacijo rezultatov.

Za različne vrste težav ponuja Abaqus tri vrste reševalcev Abaqus / Standard, Abaqus / Explicit in Abaqus / CFD.

Abaqus žetoni omogočajo fleksibilnost pri delovanju in uporabi reševalnika na številnih procesorskih jedrih, kar je še posebej pomembno za reševanje kompleksnih problemov.

 

Vrste problemov, ki jih je mogoče razrešiti, segajo od preprostih do zapletenih primerov, ki lahko vključujejo kompleksne obremenitve, vibracije, sisteme, fiziko šoka, nelinearne, toplotne ali akustične probleme, vse z uporabo enega modela in integriranih reševalcev.

Abaqus je neodvisen od CAD platforme; Z neposrednim povezovanjem s programi CATIA, SOLIDWORKS, PTC in SIEMENS, z drugimi CAD programi, je izmenjava podatkov zagotovljena prek nevtralnih formatov, kot sta STEP in IGES. Na ta način je Abaqus idealna rešitev za tiste, ki želijo najsodobnejše orodje in preprost uporabniški vmesnik, ne glede na to, katero CAD aplikacijo so uporabili.

Zahvaljujoč privlačnim paketom in konfiguracijam je to vrhunsko orodje na voljo vsem, velikim podjetjem in malim strankam ali vsem, ki si želijo vrhunske rezultate s sprejemljivo naložbo.

Abaqus, kot tudi drugi izdelki Dassault Systemes, so na voljo na dva osnovna načina: kot nakupni program ali najem za 1 četrtletje do 1 leta.

Iz konfiguracij se sklicujemo na ABAQUS PORTFOLIO PACK QPP, ki ga priporočamo kot začetno, vendar prilagodljivo in razširljivo možnost, zmogljiv paket ABAQUS EXTENDED QAX pa ponuja veliko prilagodljivost in zmožnost uporabe naprednih simulacijskih orodij: fe-Safe za analizo utrujenosti, Tosca za optimizacijo topologije konstrukcije in Isight za avtomatizacijo procesa.

POSEBNA PONUDBA PROMOCIJE ZA NOVE UPORABNIKE SIMULIJE

SIMULIA ABAQUS ZA MALA IN SREDNJA PODJETJA

Iščete pravo rešitev za simulacijo? Vodilni svetovni program za analizo in simulacijo MKE nikoli ni bil ugodnejši.

Zdaj je pravi čas, da dobite enega od paketov ABAQUS EXTENDED; ESSENTIALS, ADVANCE ali ULTIMATE, po vrhunskih promocijskih cenah

Vsi paketi vključujejo en neposreden, asociativen vmesnik po izbiri za CAD programe CATIA V5 ali  SOLIDWORKS.

Ponudba velja za vse nove SIMULIA uporabnike in velja za nakup in najem programa.

 

Kontaktirajte nas za podrobnosti ponudbe.

ABAQUS ACADEMIC

Izobraževalne ustanove, šole in fakultete ponujajo akademsko različico Abaqusa z izjemno privlačnimi in cenovno ugodnimi konfiguracijami. Ne glede na to, ali delate na znanstvenih projektih ali želite svojim študentom ponuditi najsodobnejše orodje, imamo rešitev za vas.

Akademska Research Suite  ponuja polno funkcionalnost Abaqus licence za namen akademske, nekomercialne uporabe, znanstvenega dela, raziskav in podobno.

Priporočena konfiguracija Abaqus SIMULIA Academic Research Suite QRX z dodatkom ti. žeton (Token) se lahko razširi na več procesorskih jeder ali pa se uporabi s tako imenovanimi Extended aplikacijami, Fe-Safe, TOSCA in ISIGHT.

Academic Teaching Suite je namenjen študentom in študentom, da se približajo samemu programu in celotnemu procesu analize FEM. To je zelo stroškovno učinkovita konfiguracija, omejena glede na velikost projekta ali število vozlišč.

Q9T je priporočena Abaqus Teaching licenca, torej za šolanje, in vsebuje 20 delovnih mest, z  neposrednimi Solidworks in Catia prevajlalci ter 160 tokenov za delo solverja (5 tokenov je potrebno za delo solverja na 1 procesorskem jedru, vsako dodatno jedro potrebuje 1 extra token) ali za uporabu extended aplikacij.

Teaching Edition Q9T licenca ima naslednje omejitve:

  • 250K vozlišč za Abaqus/Standard in Abaqus/Explicit simulacije
  • 1M vozlišč za CFD simulacije
  • ne vsebuje user-subroutine
  • 4 core paralelno procesiranje

 

Više informacija o SIMULIA Abaqus Academic.