logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

SIMULIA On 3DEXPERIENCE

SIMULIA na platformi 3DEXPERIENCE prinaša vrhunske aplikacije za simulacijo in analizo

S pomočjo treh različnih disciplin in velikega števila specializiranih valjev, variant na lokaciji in On-Premise i On-The-Cloud varijantama, SIMULIA na 3DEXPERIENCE platformi ponuja najsodobnejša simulacijska orodja, odlične funkcije in edinstvene zmožnosti vizualizacije.

Različne vrste naprednih simulacij so na voljo iz strukturne analize, simulacije brizganja plastike in polnjenja plesni do analize pretoka tekočin in simulacije vibracij in hrupa.

SIMULIA – For product nature and life

APPLICATION ENGINEERING

Orodja, namenjena predvsem konstruktorjem in inženirjem, ter omogočajo integracijo simulacijskega procesa v konstrukcijski proces. Osnovne značilnosti teh orodij so izjemna enostavnost uporabe in povezljivost modelov in parametrov simulacije.

MULTIPHYSICS SIMULATION

Najnaprednejše aplikacije za simulacijske strokovnjake, s katerimi lahko obvladujejo in najzahtevnejše večdelne in kompozitne simulacije, izvajajo strukturno in CFD analizo, analizirajo utrujenost, hrup, vibracije in elektromagnetne procese.

SIMULATION DATA SCIENCE

Orodja za upravljanje simulacijskih procesov in rezultatov za ustvarjanje in shranjevanje optimalnih simulacijskih metod, s čimer se olajša in izboljša način, kako se v podjetju uporabljajo napredna simulacijska orodja.

Poudarki simulacijskih orodij:

Uporaba za nadzor pretoka in hlajenja plastičnih materialov in postopek polnjenja oblikovanih votlin orodja

Plastic Injection Engineer

S pomočjo enostavnega vmesnika ta aplikacija omogoča testiranje in optimizacijo plastičnih delov in orodij za njihovo izdelavo. Integracija s CATIA Mould & Tooling Design omogoča avtomatsko identifikacijo kalupov, točk vbrizgavanja in hladilnih sistemov.

Simulacija polnjenja kalupov in procesa hlajenja je mogoče zaznati in odpraviti morebitne napake, zagotoviti popolno izpolnjevanje kalupov in pravilnost obdelave, predvideti potrebne sile in pritiske ter izbrati ustrezno orodje in stroj.

Plastic Injection Part Engineer

Ta aplikacija je namenjena inženirjem in oblikovalcem za hitro in enostavno ovrednotenje proizvodnih lastnosti, kakovosti in cene plastičnih delov.

Z analizo procesa oblikovanja je mogoče predvideti možne procesne napake, deformacijo napak in določiti potrebne proizvodne parametre.