logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

SIMULIA

Odkrijte moč portfelja SIMULIA za analizo in simulacijo.

Potreba po simulaciji nenehno narašča. Sodobna orodja, skupaj s sodobnimi računalniki, prinašajo funkcije, ki so do nedavnega izgledale kot znanstvena fantastika.

SIMULIA SIMULIA je blagovna znamka Dassault Systemes, ki nudi izreden nabor realnih simulacijskih in analitičnih rešitev iz integriranih orodij, namenjenih inženirjem, ki jim pomagajo hitro analizirati vsakodnevno delo do najsodobnejših simulacijskih orodij, namenjenih najzahtevnejšim nalogam.

SIMULIA pretvarja navidezno testiranje v standardni proces, ki izboljša zmogljivost, učinkovitost in trajnost proizvodov, povečuje varnost, zmanjšuje število fizičnih prototipov in spodbuja inovacije.

Vsa naša orodja se uporabljajo v vseh industrijskih panogah, od klasične strojegradnje, avtomobilske industrije in letalske industrije do ladjedelništva, elektrotehnike in elektronike, do industrije široke potrošnje, do medicine.

Abaqus

Dragocenost v kroni SIMULIA je Abaqus, vodilni svetovni integrirani programski paket za analizo in simulacijo FEM, ki lahko obvlada najzahtevnejše in kompleksnejše probleme, ki lahko vključujejo kompleksne obremenitve, vibracije, sisteme, fiziko udarcev, nelinearne, toplotne ali akustične probleme v sklopu edinstvenega modela in integriranega solverja.

V novih Abaqus Extended paketih z veliko prožnostjo pri delu, uporabnik pridobi dostop do drugih naprednih simulacijskih orodij: fe-Safe za analizo utrujenja materiala, Tosca za optimizacijo topologije in Isight za avtomatizacijo procesa.

Odkrijte popolno moč našega portfelja preko razširjenega paketa Abaqus Extended za realno simulacijo.

Abaqus

fe-safe

Tosca

Isight

CST STUDIO SUITE

CST Studio Suite je SIMULIA rešitev za elektromagnetno analizo in simulacijo, ki se uporablja za načrtovanje, analizo, simulacijo in optimizacijo elektromagnetnih (EM) komponent in sistemov.

Tipični primeri uporabe EM analiz so analiza značilnosti antene in filtra, elektromagnetne kompatibilnosti in interferenc (EMC / EMI), izpostavljenost človeškega telesa EM polju, elektromehanski učinki v motorjih in generatorjih ter termični pojavi v napravah velikih moči.

Tiskana vezja, antene, senzorji, konektorji, filtri, sončni kolektorji, električne naprave, kabelski sklopi in ožičenje so le nekateri od naprav, katerih delo in značilnosti je mogoče analizirati z EM stališča.

SIMULIA na platformi 3D Experience

Orodja SIMULIA so v celoti integrirana v platformo Dassault Systemes 3DExperience, kjer integrirano okolje PLM nudi celoten nabor orodij za različne vrste analiz in različne vrste simulacije, ki temeljijo na vlogah posameznih uporabnikov v poslovnem procesu.

SIMULIA na platformi CATIA V5

CATIA V5 uporabnikom SIMULIA prinaša nabor močnih in izredno preprostih orodij za analizo FEM, namenjenih predvsem inženirjem in oblikovalcem, ki so popolnoma integrirani v splošno znano platformo V5.

Simpack

Simpack je programski paket za simulacijo in analizo nelinearnega gibanja znotraj mehanskega ali mehatronskega sistema. Z uporabo orodja Simpack lahko inženirji ustvarijo in analizirajo virtualne 3D modele za napoved gibanja, sile in stresa v sistemu v gibanja.

Da bi uporabnikom zagotovili celoten portfelj simulacijskih orodij, Dassault Systemes ponuja tudi druga napredna orodja; Wave6 je simulacijski program nove generacije za simulacijo vibracij in akustike, medtem ko je XFLOW preizkušena rešitev za analizo CFD na osnovi metode Lattice-Boltzmann.

Uporabljajte SIMULIA aplikacije in raziskujte svet okoli sebe.