logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ENOVIA

ENOVIA je ključ inovacije na 3DEXPERIENCE platfomi

ENOVIA se nahaja v jedru platforme 3DEXPERIENCE in omogoča uporabnikom upravljanje vseh proizvodnih procesov; vodenje projektov, upravljanje podatkov, vključevanje strank in prodajalcev v edinstven proces.

Na ta način omogoča predvsem inovacije, trajnostni razvoj in konkurenčnost na sodobnem globalnem trgu, zagotavlja kakovosten in pravočasen zagon izdelkov na trgu ter skladnost s standardi in normami.

ENOVIA – Collaborative Innovation

ENOVIA je integrirana v platformo 3DEXPERIENCE in je vrhunska rešitev za upravljanje poslovnih procesov.

Za mala in srednje velika podjetja je ENOVIA SmarTeam dokazana rešitev PDM, hkrati pa zmogljiva in konfigurirana ter enostavna za uporabo in uporabo.

ENOVIA na platformi 3DEXPERIENCE ponuja integrirane poslovne rešitve za procese upravljanja poslovnih procesov in življenjski cikel izdelka:

Istražite ENOVIA discipline

ENOVIA ponuja rešitve za načrtovanje razvoja proizvodov in storitev za podjetja, da se prilagodijo dinamiki sodobnega trga. Pomagajo pri procesu načrtovanja virov in zmogljivosti v skladu s strategijo in standardi podjetja.

ENOVIA omogoča podjetjem, da transformirajo procese in omogočijo inovacije z multidisciplinarnim sodelovanjem in uporabo tehnologij, kot so definicija izdelka, PDM, upravljanje konfiguracij, sprememb in komponent izdelka (BOM, E-BOM, M-BOM).

ENOVIA zagotavlja skladnost s celotnim procesom delovanja in omogoča izvajanje procesa kontrole kakovosti, s čimer prispeva k zmanjšanju napak, pomanjkljivih izdelkov in reklamacij ter tako prispeva k večjemu zadovoljstvu kupcev.