logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

DELMIA

DELMIA rešitve za digitalno načrtovanje, programiranje, simulacijo in optimizacijo proizvodnje

Optimalni poslovni procesi so skladni v vsakem delu, od konstrukcij  do proizvodnje in vključujejo vse obstoječe vire, od strojev, opreme in materialov do ljudi, ki so vključeni v proizvodne operacije.

Integrirana v platformo 3DEXPERIENCE, DELMIA rešitve za digitalno produkcijo predstavlja povezavo med virtualnim in resničnim svetom ter pomagajo velikim in malim podjetjem spremeniti način načrtovanja in izvajanja njihovih proizvodnih procesov.

Aplikacije DELMIA omogočajo navidezni vpogled v proizvodne procese, njihovo načrtovanje, programiranje, simulacijo in optimizacijo, odpravljanje ozkih grl in napak ter tako povečujejo produktivnost in kakovost ter spodbuja inovacije.

3DEXPERIENCE R2019x – DELMIA

Raziščite DELMIA rešitev za digitalno proizvodnjo

Najboljše rešitve DELMIA za proizvodnjo NC omogočajo programiranje, simulacijo, preverjanje in optimizacijo proizvodnih postopkov ter celotne procese na NC obdelovalnih strojih, stružnicah, erozimatih od struženja in rezkanja na 2 in 2 in 1/2 oseh, na 3-osnem rezkanju do operacije obdelave v 4 in 5 oseh, indeksirane in simultane.

Robotske rešitve DELMIA omogočajo uporabnikom, da off-line programirajo svoje robote in popolne robotske celice. Digitalna simulacija bistveno skrajša čas cikla robota in prihrani dragi robotski čas ter preprečuje možne trke in morebitno materialno škodo na dragi opremi.

Ergonomske rešitve, ki jih ponuja DELMIA, omogočajo vizualizacijo, analizo in optimizacijo človeškega vedenja in delovanja v vsakem kontekstu, od dela v proizvodnem procesu do nadzora vozila ali uporabe končnega izdelka z uporabo ustreznega standardiziranega ergonomskega modela in skladnosti z ergonomskimi standardi.

Načrtovanje proizvodnih procesov z rešitvami DELMIA vključuje analizo in uravnoteženje proizvodnih linij, simulacijo oblikovanja izdelkov, načrtovanje in proizvodnjo dodeljevanja sredstev v proizvodnih obratih. S pravilno organizacijo proizvodnega procesa se lahko simulacije simulirajo, optimizirajo za njihov pretok in se izognejo ozkim grlom.