logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE On The Cloud

Platforma 3DEXPERIENCE On The Cloud ali v oblaku, prinaša novo raven povezljivosti in prilagodljivosti

V sodobnem svetu, povezanim z internetom, je veliko podjetij preusmerilo vsaj del svojega poslovanja na aplikacije v oblaku. Po mnenju mnogih bo poslovanje brez oblike dela v oblaku prav tako nepredstavljivo kot danes poslovanje podjetja brez interneta.

3DEXERIENCE Ponudba On the-Cloud ali v oblaku spada v skupino proizvodov Dassault Systemes All-In-One-As-A-Service in vključuje SaaS (Software As A Service), PaaS (Platform As A Service) in IaaS (Infrastracure As A Service).

Ta platforma podjetjem zagotavlja zanesljivo in prilagodljivo rešitev z minimalno uporabo človeških, strojnih in programskih virov samega uporabnika.

Oglejte si, zakaj so se različna podjetja po svetu odločila spremeniti svoje poslovne metode in se preseliti na 3DEXPERIENCE platformo na oblaku.

Praktično to pomeni, da skrb za popolno rešitev, ustrezno strojno infrastrukturo, licence, sistemsko nastavitev, implementacijo in vzdrževanje, nadgradnjo platforme, arhiviranje, prevzame ponudnik rešitve na oblaku,  Dassault Systemes

Uporabnik se lahko kadar koli prijavi na platformo, 24 ur na dan, 365 dni na leto, ne glede na to, kje je in iz katere koli naprave, in mu bodo na voljo vsi podatki v svojih najnovejših različicah.

Zagotovljena je maksimalna varnost podatkov, njihovo avtomatsko arhiviranje, avtomatska nadgradnja na novo različico celotne platforme in vsi podatki.

Z vidika stroškov so prednosti rešitve v oblaku številne in velike: ni investicije v računalniško in strežniško opremo, ni potrebe po vzdrževanju in morebitnem servisiranju; ni stroškov za izvajanje in vzdrževanje sistema; ni začetnih stroškov nakupa programa; sistem je mogoče enostavno prilagoditi trenutnim potrebam novim uporabnikom in novim aplikacijam.

Ali veste, da je 3DExperience platforma na oblaku:

Takoj se uporablja

Ker je preprosta in brez začetne naložbe

All-In-One

Popolna rešitev (Saas, Paas, Iaas)

Zasnovana za vsakogar

Vrhunska tehnologija, ki je na voljo vsem

Vedno posodobljena

Najnovejše različice prihajajo samodejno z veliko novostmi

Ugodna

Izberite naročniški način, ki vam ustreza

Prilagodljiva

Vklopite nove aplikacije, kadar koli želite

Mobilna in socialna

Delo na spletu, kadar koli, kjerkoli

Razširljiva

Dodajanje novih uporabnikov v trenutku

Na voljo

Trenutni dostop do vseh podatkov

Varna

Podatki so šifrirani na vseh ravneh (SaaS, PaaS, IaaS)

Nadzorovana

24-urni nadzor nad celotno platformo

Prijazna do okolja

Porabi do 30% manj energije in oddaja manj ogljika

Intuitiven in izredno preprost vmesnik platforme 3DEXPERIENCE združuje vse aplikacije in uporabniku omogoča enostavno navigacijo in uporabo, iskanje dokumentov in sodelovanje z drugimi uporabniki in disciplinami v podjetju – inženiring, proizvodnja, izračun, prodaja, trženje, finance, nabava in upravljanje projektov.

Za vse vrste uporabnikov, majhna, srednje velika in velika podjetja, 3DExperience On-The-Cloud je idealna dolgoročna rešitev, vendar jo je mogoče uporabiti tudi za delo na časovno omejenih projektih, na primer v povezavi z uporabo CATIA V5 ali nekaterih drugih CAD aplikacij.

Posebno pozornost namenjamo razpoložljivosti Mid-Market rešitev  za majhne in srednje velike stranke in na oblaku. Z uporabo v oblaku te rešitve postanejo še bolj dostopne in privlačnejše za vsakogar, ki želi vrhunsko aplikacijo  na najsodobnejši platformi, ki je na voljo takoj, brez potrebe po izvedbi in po izjemno ugodnih razmerah.

Posebna ponudba za start-up podjetje:

V posebni promociji za nove Start-Up uporabnike Dassault Systemes ponuja platformo 3DEXPERIENCE On-The-Cloud po posebnih, izjemno privlačnih pogojih.

Promocija vključuje brezplačno trimesečno evalvacijsko uporabo za vse izdelke iz portfelja z nakupom le osnovnih licenc za dostop do platforme in nato posebnih popustov za prvo in nadaljnje leto uporabe.

Cloud Business in the Age of Experience