logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE

The 3DEXPERIENCE® platform is a BUSINESS EXPERIENCE platform.

3DExperience je integrirana poslovna platforma, ki ponuja programske rešitve za vsak del vašega podjetja, od trženja in prodaje do oblikovanja in proizvodnje, ki vam omogoča, da ne samo ustvarjate inovativne izdelke, temveč tudi oblikujete in ustvarite način za stranke, da bodo izkusile vaše izdelke.

V enem uporabniškem vmesniku, ki je izjemno privlačen in enostaven za uporabo, obstajajo znane blagovne znamke, kot so CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA ki so združene v ti. INDUSTRY SOLUTIONS EXPERIENCES ter prinašajo najsodobnejša orodja za 3D oblikovanje, analizo in simulacijo, proizvodnjo, predstavitev izdelkov in trženje ter organizacijo podatkov, projektne tokove in sodelovanje v podjetju.

V okviru rešitev INDUSTRY SOLUTIONS EXPERIENCES za posamezne industrijske panoge sistem 3DExperience temelji na vlogah ali “rolah” posameznih uporabnikov v poslovno-proizvodnem procesu.

3DEXPERIENCE je na voljo v klasični On Premise različici, ki je nameščena na lokaciji uporabnika in v On Cloud formatu – v oblaku.

Posebno pozornost posvečamo vnaprej določenim, stroškovno učinkovitim paketom rešitev Mid-market Solutions pakete. Ti paketi so na voljo v variantah On Premises in On Cloud, ki predstavljajo idealen prvi korak na platformi 3DExperience.

3DEXPERIENCER2020x prinaša številne izboljšave in nove funkcionalnosti v celotnem proizvodnem ciklu; od funkcionalnosti PLM, iskanja in analize podatkov, sodelovanja v sistemu kupcev in dobaviteljev, preko konstrukcije in vizualizacije do priprave in spremljanja proizvodnih procesov.

3DEXPERIENCE služi kot osnova za napredno paradigmo POWER’BY ki omogoča obdelavo CAD podatkov ne glede na to, kateri CAD sistem se uporablja.

Kaj je 3DExperience?

” Dassault Systèmes provides business & people with 3DEXPERIENCE universes to imagine sustainable innovations capable of harmonizing product, nature and life. “

Bernard Charlès Vice Chairman, Chief Executive Officer, Dassault Systèmes