logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Shape the world we live in

CATIA® je vodilna svetovna programska oprema za 3D oblikovanje in konstrukcijo. Uporabljajo jo velika in mala podjetja iz vseh industrijskih panog.

Simulation for Product, Nature & Life

SIMULIA® prinaša orodja za digitalno analizo, testiranje in realistično simulacijo ter napovedovanje obnašanja izdelkov.

Global Industrial Operations

DELMIA® omogoča načrtovanje in simulacijo proizvodnih procesov, od programiranja NC strojev in robotskih celic do načrtovanja celotnega proizvodnega procesa.

Collaborative Innovation

ENOVIA®, ki temelji na platformi 3DEXPERIENCE, omogoča inovacije z izboljšanjem sodelovanja znotraj podjetja s spremljanjem in upravljanjem podatkov ter procesov.

OGLEJTE SI E-SEMINARJE!

SIMULIA 2021x

Spoznajte se z novicami

VEČ INFORMACIJ

Novice iz našega portfelja

Več o naših izdelkih in storitvah

Produktion mit CNC-Maschine, Bohren und Schweißen und Konstruktionszeichnung im Industriebetrieb.

Postprocesorje izdelujemo za vse vrste rezkalnih strojev in stružnic ter krmilnih enot v kombinaciji z vsemi vodilnimi svetovnimi CAM programi.

Home-2-Single-image-2

Za vse naše izdelke izvajamo tečaje, v manjših skupinah, na strani uporabnika ali v naših prostorih, pod najugodnejšimi pogoji.

GoSoft

Naša aplikacija, ki povezuje CAD pakete CATIA in SOLIDWORKS z GoSoft ERP sistemom in avtomatizira, poenostavlja in pospešuje procese znotraj podjetja.

GEOLUX

Uporablja CST Studio za EM simulacije

CATIA V5 + 3DEXPERIENCE

Connected Engineering

CST 2021x Novice

Oglejte si webinarja

Abaqus Extended

Posebna promocija za nove SIMULIA uporabnike