PDN Analyzer

 

 

 

PDN analizator

PDN analizator omogoča projektantom tiskanih ploščic, z različnimi nivoji izkušenj, enostavno identifikacijo in reševanje problemov z napetostjo in tokom v mrežah za distribucijo napajanja brez potrebe, da bi zapustili okolje za načrtovanje – vsa potrebna orodja za analizo so vključena v okolje za načrtovanje v programskem paketu Altium Designer.

Združeno načrtovanje in analiza v Altium Designerju

Postanite najbolj učinkoviti projektanti z uporabo združenih procesov znotraj programskega paketa Altium Designer. Neprekinjeno analizirajte napetost in tok skozi ves proces načrtovanja tiskane ploščice, da zagotovite, da so vaše mreže za distribucijo napajanja optimizirane in brez napak.

Samodejne nastavitve analize

Prihranite čas za analizo kompleksnih mrež in bakrenih geometrij vaše tiskane ploščice s samodejno nastavitvijo analize.

Slike enosmerne napetosti in gostote toka

Omogočena je jasna vizualizacija padcev napetosti med načrtovanjem. Omogočen je tudi 3D prikaz enosmerne napetosti in gostote toka.

Prilagojeni pogledi pri analizi enosmernega napajanja

Možno je pregledovati najpogostejše napake pri načrtovanju plasti napajanja, saj lahko vidite slike padcev napetosti in gostote toka.

Enotno okolje za načrtovanje

Enotno okolje za načrtovanje v programskem paketu Altium Designer omogoča najbolj učinkovit proces načrtovanja in PDN analize.

Integrirani podatki o načrtovanju in simulaciji

Prihranite čas, katerega bi porabili za optimizacijo vaših mrež za distribucijo napajanja, tudi za najbolj zahtevne tiskane ploščice z uporabo popolnoma integriranih podatkov o projektiranju in simulaciji.

Več o PDN...