HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Hrvaska zastava  
Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

Iščete kvalitetno PDM (Product Data Management) ali PLM (Product Lifecycle Management) rešitev?

Našim uporabnikom nudimo kvalitetno PLM rešitev na dveh platformah: ENOVIA SmarTeam in ENOVIA 3DExpirience

Za vse, ki želijo preverjeno, kvalitetno PLM rešitev, ki je hkrati enostavna, hitra za implementiranje in enostavna za uporabo je ENOVIA SmarTeam zanesljiva in preverjena izbira.

ENOVIA SmarTeam prinaša v svojih osnovnih konfiguracijah out-of-the-box set PDM funkcionalnosti, katere se z enostavnimi prilagoditvami skozi atraktivni uporabniški vmesnik lahko prilagodi potrebam uporabnika.

Life-cycle operacije Check-In, Check-Out, Release, kontrola verzij in revizij, shranjevanje podatkov v bazo, kontrolirani dostop in varovanje podatkov, pravice do dostopanja do projektov in datotek so samo nekatere od operacij, ki prihajajo že s standardno instalacijo.

V primeru, da obvladujete veliko število projektov in podatkov v CAD formatih kot so CATIA V5, SolidWorks, AutoCAD in drugi, ter z velikim številom datotek v formatih MS Office, Pdf, slikovnih in drugih datotek in želite enostaven in zanesljiv program, ki bo z njimi upravljal je ENOVIA SmarTeam idealna rešitev.

SmarTeam main window SmarTeam Viewer
×


CATIA V5 Integracija unutar SmarTeam-a
×
SolidWorks Integracija unutar SmarTeam-a
×

Integrirani Viewer nudi možnost pregledovanja, označevanja, merjenja na več sto različnih formatih datotek.

Za tiste, ki želijo polno PLM rešitev je tu dodatna oprema v smislu modulov kot so Workflow, BOM (Bill Of Material), SAP Integration, Program Manager, Multi-Site, ki bo pokrila potrebe manjših in srednje velikih podjetij z velikim številom uporabnikov.

Za vse ostalo, torej za celoten tuning vašega sistema, omogoča SmarTeam prilagoditev skozi skriptne aplikacije bazirane na programskem jeziku Visual Basic.

Mrežno licenciranje in posebne komercialne ponudbe naredijo ENOVIA SmarTeam dostopen ne samo funkcionalno, temveč tudi komercialno.

Trajanje osnovne implementacije že samo za nekaj dni.

Več informacij o vseh konfiguracijah in modulih ENOVIA SmarTeam:

3DS.com - SmarTeam

Naše podjetje, vam kot zastopnik za Slovenijo in Hrvaško, lahko poleg same prodaje in implementacije celovite rešitve, predhodno predstavi celotno ponudbo in vam svetuje optimalno rešitev za vaše potrebe.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.