HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Hrvaska zastava  
Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

Potrebe po simulaciji nenehno naraščajo.

Orodja za analizo niso več tako strašna ne po zahtevnosti in ne po ceni

SIMULIA prinaša set rešitev za realistično simulacijo in analizo od simulacijskih orodij za najbolj zahtevne aplikacije, do integriranih orodij za inženirje, da pomagajo pri hitri analizi pri svojem vsakodnevnem delu. Vsa naša orodja se uporabljajo v vseh panogah, od avtomobilske in letalske industrije, do ladjedelništva, elektro industrije, medicine in tako naprej.

3DS.com - SIMULIA Portfolio

ABAQUS

Abaqus 2017 je vodilni svetovni program za analizo in simulacijo. Uporabnik dobi močno, kompletno, univerzalno rešitev, ki ne glede na veliko zmogljivost ostaja enostavna za uporabo.

3DS.com - Abaqus

Govorimo o orodju FEM/MKE (Finite Element Method / Metoda Končnih Elementov), neodvisnem o CAD platformi. Abaqus je seveda povezan neposredno predvsem s programom CATIA, ravno tako pa s CAD programi SOLIDWORKS, PTC in SIEMENS. Z ostalimi programi Abaqus komunicira s pomočjo nevtralnih formatov kot so STEP ali IGES. Tako je Abaqus idealna rešitev za vse, ki želijo vrhunsko orodje in enostavni uporabniški vmesnik ne glede na to, katero CAD aplikacijo uporabljate.

Tipi problemov, ki se lahko rešujejo se gibajo od enostavnih do najbolj zahtevnih primerov, ki lahko vključujejo zahtevne obremenitve, vibracije, sisteme, fiziko udarca, nelinearne, termične ali akustične probleme pri čemer se uporablja edinstven model in integrirane solverje.

Z uporabo takoimenovanih žetonov lahko „poganjamo“ Abaqus na večjem številu procesorskih jeder.

Abaqus nudimo na dva osnovna načina: možen je nakup programa ali pa najem za eno leto ali 1 kvartal, odvisno od narave vašega dela in trajanja projekta.

Zahvaljujoč privlačnim paketom in konfiguracijam, je orodje na voljo vsakomur, velikim in malimi podjetjem oziroma vsakemu, ki želi vrhunsko zmogljivost po dostopni ceni.

Radi bi opozorili na dve konfiguraciji: Extended Packaging QAX, ki z dodatnimi žetoni nudi QXT možnost uporabe naprednih orodij za simulacijo: fe-safe za analizo utrujenosti materialov, Tosca za optimizacijo topologije konstrukcije in pa Isight za avtomatizacijo procesa. Če so kateri od modulov za vas zanimivi, je Extended Package optimalna rešitev za vas.

3DS.com - Abaqus Extended Packaging

Na drugi strani pa Abaqus Portfolio Pack QPP ponuja možnost uporabe istih dodatnih Žetonov za delo solverjev na dodatnih jedrih ali pa za delo v več grafičnih vmesnikih hkrati na pre- in post- procesiranju.

Obe konfiguraciji sta na voljo po ugodnih, atraktivnih cenah.

Posebne ugodnosti lahko ponudimo uporabnikom SolidWorks in ANSYS orodij za analizo.

Poleg tega ponujamo za izobraževalne ustanove akademske različice Abaqusa izredno privlačnih in dostopnih konfiguracij. Če delate na raziskovalnih projektih ali želite za vaše študente vrhunsko orodje, imamo mi rešitev za vas.

Academic Research Suite je po funkcionalnostih polna Abaqus licenca, namenjena izključno za akademsko in nekomercialno uporabo, znanstvena dela, raziskave in podobno.

Academic Teaching Suite je namjenjen učencem in študentom z namenom, da se jim približa sam program in pa celoten proces FEM analize. Gre za cenovno zelo ugodno konfiguracijo, omejeno z velikostjo projekta oz. številom vozlov.

3DS.com - Abaqus Academic

Kontaktirajte nas in predlagali vam bomo optimalno rešitev za vas in po vaših potrebah demonstrirali program, ki ga ponujamo kakor tudi njegove prednosti pri vsakodnevnih projektih.

VEČ INFORMACIJ:

FE-SAFE

Fe-safe je post procesor za analizo utrujenosti materiala, zmogljiv in enostaven za uporabo, deluje pa na vseh programskih paketih vključno z ABAQUS, ANSYS, NASTRAN in drugimi. Program uporablja dokazane tehnike za natančno oceno obnašanja delov pod zahtevnimi cikličnimi obremenitvami.

TOSCA

Tosca-Structure in Tosca-Fluid sta vodilna orodja za optimizacijo topologije konstrukcijskih delov na temelju obstoječih FEM in CFD simulacij. Tosca-Structure služi za optimizacijo delov in sestavov na temelju rezultatov mehaničnih analiz, medtem ko Tosca-Fluid omogoča topološko optimizacijo na osnovi analize ne-parametričnega toka fluidov.

ISIGHT

Isight je vodilno orodje za avtomatizacijo procesov in optimizacijo načrtovanja. Inženirjem prinaša set fleksibilnih grafičnih orodij za kreiranje simulacije, ki lahko vključuje CAD/CAE programska orodja, lastne programske aplikacije in Excelove tabele z namenom, da bi se avtomatiziral postopek analize različnih rešitev in našla optimalna rešitev.

SIMPACK

Simpack je orodje za MBS (Multi Body Simulation) dinamično analizo kateregakoli mehaničnega ali meghatroničnega sestava. Inženirjem omogoča kreirati in analizirati virtualne 3D modele z namenom vizualizacije in predikcje gibanja sil in obremenitev v sistemu.

CATIA V5 FEA

Za tiste, ki potrebujejo hitro pridobiti zanesljive rezultate in ki želijo orodje za FEM analizo povezano z high-end CAD orodjem je CATIA V5 idealna rešitev. Popolna CAD in FEM integracija v enem uporabniškem vmesniku, avtomatski procesi, enostavnost uporabe in hitri in zanesljivi rezultati so glavne značilnosti tega orodja. Namenjena predvsem za linearne, statične in dinamične analize, lahko ta orodja razširite na področje nelinearne in termične analize, vse v znanem CATIA V5 vmesniku.

3DS.com - CATIA V5 ProductsSimulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep
Simulia Community News Simulia Community News Simulia Community News Simulia Community News
Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep
Amcor - Optimizacija debljine stijenke i mase plastične boce AVL – Elektrotermička analiza Stanford University – Abaqus u biomehanci Trek bicycles – Da vam se bicikl ne potrga