HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Hrvaska zastava  
Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

USLUGE INŽENJERINGA

Z leti izkušenj na področju proizvodnje, projektiranja in konstrukcij vam nudimo storitve za razvoj dokumentacije in oblikovanja preprostih modelov do modeliranja zelo kompleksnih modelov in sklopov. Da bi okrepili in pospešili razvoj izdelkov, ponujamo storitve napredne parametrizacije modelov za tehnologijo in proizvodnjo. Pri tem se doseže velik prihranek in zmanjšanje reklamacij med in po proizvodnji. Naši strokovnjaki imajo izkušnje pri delu s kovinskimi konstrukcijami, izdelavi plastičnih delov in kompozitnih komponent.

Poleg modeliranja, nudimo storitve kinematične analize, da se prepričate, da med delom ne bo kolizije in da bi lahko dobili podatke o pospešku in hitrosti v vsakem trenutku.

HT Eurep inzenjering HT Eurep engineering

IZDELAVA PROTOTIPOV / REVERSE ENGINEERING

HT Eurep reverzibilni inzenjering

Nudimo pomoč pri pripravi prototipov ali delo na modelu po skeniranju obstoječih proizvodov (obratno inženirstvo).

USLUGE MEHANIČKIH I TOPLINSKIH PRORAČUNA

Ponujamo storitve preračuna sestavnih delov in sklopov v skladu z določenimi standardi (avtomobilska industrija, kovinske konstrukcije) ali v skladu z uporabniškimi preiskusnimi cikli. Ponujamo storitve, povezane z linearno ali nelinearno analizo, statično ali dinamično, termično analizo – ne glede na vrsto materiala.

Preračune smo razdelili na podlagi zahtevnosti, zato ponujajo hitre preračune brez velike izgube pri natančnosti rezultatov (če je potrebno narediti izračune dnevno), in najbolj celovite analize v multi-fizičnem okolju (npr. Toplotne in mehanske napetosti v isti stopnji). Pri ustvarjanju preračuna, nudimo možne rešitve in / ali izboljšave, v skladu z obstoječimi proizvodnimi tehnologijami stranke.

HT Eurep crash test HT Eurep izmjena topline HT Eurep toplinska analiza