HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Hrvaska zastava  
Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

DELMIA

DELMIA Digital Manufacturing aplikacije povečujejo produktivnost in spodbujajo inovacije v procesu načrtovanja in simulacije proizvodnih procesov. DELMIA orodja omogočajo virtualni vpogled v proizvodne procese, njihovo optimizacijo, odpravljajo ozka grla in napake.

GLAVNE ZNAČILNOSTI: HT Eurep DELMIA digital manufacturing process planning
  • Zmanjšanje trajanja proizvodnih operacij
  • Optimizacija proizvodnih parametrov
  • Digitalna simulacija odpravlja možnost napak
  • Odprava ozkih grl
  • Enostavna uporaba
  • Integracija z drugimi aplikacijami v eno platformo

NC Proizvodnja (CAM)

HT Eurep DELMIA cam nc manufacturing and postprocessors

Set vrhunskih orodij za programiranje NC strojev, tradicionalno znan kot CAM (računalniško podprta proizvodnja), od struženja do kompleksnega 5-osnega rezkanja. Simulacija kinematike stroja z istočasno simulacijo obdelave.

Zelo intuitiven vmesnik omogoča enostavno uporabo in učenje. Vključevanje v enotni sistem z drugimi orodji zmanjšuje čas ki se porabi za učenje in čas izvajanja, skrajšuje trajanje postopka, in odstranjuje možnost napak.

ROBOTIKA

HT Eurep DELMIA robotics control and operations

Oblikovanje, programiranje in simulacija robotov, robotskih celic in tudi celih tovarn. Katalog robotskih naprav omogoča skrajšanje časa potrebnega za programiranje. Možnost virtualnega preverjanja operativnosti. Off-line programiranje in simulacija zmanjšujejo delovni čas robota in tako prinesejo velike prihranke. Integracija v celoten sistem skrajša čas izvedbe in stroške učenja.


ERGONOMIJA

HT Eurep DELMIA human ergonomy and manekin modelling

Ergonomska orodja omogočajo analizo dela delavcev v skladu s svetovno priznanimi ergonomskimi standardi. Možnost virtualne simulacije in analize obnašanja tako imenovanih "Manekenov" v realnih situacijah. Z analizo možnosti dosega ali vidnega polja je lahko napovedati, kako se bo uporabnik posebnih fizičnih značilnosti (spol, višina, teža) obnašal v realnih situacijah in s tem optimizirati zasnovo in opremo izdelka.


NAČRTOVANJE PROCESOV

HT Eurep DELMIA plant process planning

Integrirana orodja za izdelavo, testiranje in dokumentiranje procesa, s katerima je mogoča optimizacija toka materiala upravljanje virov. Na ta način je mogoče identificirati in rešiti morebitne težave v zgodnji fazi načrtovanja. Procesi se lahko preverjajo brez vlaganja v fizične prototipe, mogoče je raziskati in opredeliti in kasneje ponovno uporabiti najboljše variante in celotni proces dobro dokumentirati.