HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Hrvaska zastava  
Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

3DEXPERIENCE je integrirana poslovna platforma, ki združuje programske rešitve za vsak del vašega podjetja, od trženja in prodaje do oblikovanja in proizvodnje, ki vam omogočajo ne samo ustvarjati inovativne izdelke, ampak tudi da oblikujete in ustvarite način na kateri bodo vaši kupci doživeli in izkusili te vaše izdelke.

V enem samem vmesniku, ki je enostaven za uporabo prihajajo znane blagovne znamke, kot so CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA in drugih orodja za 3D načrtovanje, analizo, simulacijo, proizvodnjo in organizacijo podatkov, projektih in sodelovanja znotraj enega interaktivnega okolja.

Komercialni paketi so nastavljeni s tako imenovanimi "Rolami" ali vlogami ali nalogami, ki jih izvajajo zaposleni v procesu.

3DS.com - 3DEXPERIENCE Portfolio

3DS.com - 3DEXPERIENCE What's new

Na voljo je v klasični, "On Premise" različici, ki je nameščena na lokaciji uporabnika, in "On CLoud" - na oblaku.

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST V IMPLEMENTACIJI 3DEXPERIENCE PLATFORME

"ON PREMISE"

Klasična "On Premise" inštalacija pri kateri o infrastrukturi in implementaciji skrbi sam uporabnik je razširitev že obstoječih možnosti V6 arhitekture, kjer so sedaj vključeni vsi tipi industrije in nalog.

Arhitektura je grajena tako, da se lahko prilagodi potrebam uporabnika in industrije v kateri uporabnik dela. Prilagajanje programa uporabniku in ne obratno, zmanjšuje čas potreben za učenje in je tako tudi sama uporaba jenostavnejša.

3DEXPERIENCE je programska platforma odprte arhitekture kar omogoča prilagajanje uporabniškega vmesnika in funkcij potrebam podjetja in ga je mogoče povezati s katerikolim že obstoječim sistemom znotraj podjetja v enotno celoto. Na ta način, ko je vse znotraj ene programske platforme se omogoča zmanjšanje stroškov vzdrževanja IT infrastrukture in poenostavlja proces bodočega podvojevanja vseh podatkov na drugih lokacijah.

KAKO CLOUD REŠITEV ZMANJŠUJE STROŠKE LASTNIŠTVA?

Portfolio 3DEXPERIENCE ON CLOUD spada v Software-as-a-Service skupino novih izdelkov Dassault Systèmes ki potrošnikom in podjetjem zagotavlja bolj zanesljivo in prilagodljivo rešitev, sama namestitev pa je krajša. Skrb za celovito rešitev v oblaku - zahteve za strojno opremo, licence, vzdrževanje, podporo, arhiviranje, redundanco, namestitev sistema, nadgradnjo sistema - ponuja ponudnik rešitev v oblaku, Dassault Systèmes. Skritih stroškov za uporabnika ni ne zdaj in ne v prihodnosti, sistem pa je na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu. Stroške lastništva je enostavno napovedati, sistem pa je lahko prilagoditi v zelo kratkem času, ko se pojavi potreba. Na ta način velja enako razmerje za mala kot tudi največja podjetja, ker so obema ponujene enake možnosti za širitev.

3DS.com - 3DEXPERIENCE On The Cloud (Video)

Intuitiven in preprost vmesnik 3DEXPERIENCE platforme združuje vse aplikacije in uporabniku omogoča enostavno navigacijo in uporabo, iskanje dokumentov in sodelovanje z drugimi uporabniki in strokami v podjetju - inženiringom, proizvodnjo, proračuni, prodajo, trženjem, financami, javnim naročilom in vodenjem projektov. Storitve ponudbe v oblaku vključujejo seveda tudi dovolj prostora za shranjevanje podatkov.

3DS.com - 3DExperience on the cloud